Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в приватних сінниках та сухої трави на відкритій території

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в приватних сінниках та сухої трави на відкритій території

12.03.15 09:23 0 611
10 березня виникла пожежа у приватному сіннику в c. Педоси Хмельницького району. О 12:15 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці та повідомили про загоряння на вул. Колгоспна,1/А.

До місця події оперативно прибули вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Чорний Острів. Пожежу, що розповсюдилася площею 100 кв. м, вдалося ліквідувати у складі ланки газодимозахисної служби о 12:32. Вогнем знищено перекриття, пошкоджено стіни. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Того ж дня, о 13:32 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території в с. Рудня Новенька Шепетівського району.

Пожежу, що розповсюдилась на площу 200 кв. м ліквідував черговий караул 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка о 13:58. Внаслідок пожежі знищено залишки сухої рослинності. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Вже о 15:17 рятувальники Шепетівщини виїхали на ліквідацію пожежі, що виникла у приватному сіннику в с. Михайлючка. Пожежу площею 24 кв. м локалізовано о 15:50, ліквідовано о 15:55. Вогнем знищено покриття, пошкоджено стіни. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 22:59 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинів надійшло повідомлення про пожежу в приватному сіннику на вул. Польова в с. Капустин.

На місце події виїхав черговий караул пожежно-рятувального підрозділу. О 23:13 вогнеборці локалізували, а о 23:16 – ліквідували пожежу площею 18 кв. м. Вогнем знищено 0,5 т сіна. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинська область: проти ...

КОМЕНТАРІ