На Хмельниччині у мешканців гуртожитку вилучили арсенал боєприпасів

На Хмельниччині у мешканців гуртожитку вилучили арсенал боєприпасів

12.03.15 14:12 0 656
Правоохоронці обґрунтовано підозрювали молодиків у вчиненні крадіжки з офісу, та під час обшуку у них вилучили не тільки викрадені гроші, а й цілий арсенал боєприпасів.

До Нетішинського міськвідділу міліції надійшла заява про крадіжку із офісу місцевого приватного підприємства 41 000 гривень, ноутбука «Lenovo» та кредитної картки. Зловмисники діяли «професійно» і практично не залишили слідів.

Вирахували їх за декілька днів, коли хлопці через банкомат намагалися зняти гроші із викраденої картки. Камеру відеоспостереження вони завбачливо закрили рукою, але не здогадалися, що поблизу була ще одна, яка зафіксувала усі їхні дії.

Завдяки відеозапису правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів 17-ти та 18-ти років. Під час обшуку в кімнаті гуртожитку, де проживали хлопці, міліціонери вилучили викрадені гроші. Та окрім цього на правоохоронців чекала несподіванка — цілий арсенал боєприпасів. Серед вилученого — 2 артилерійські снаряди, 7 підривників до мін, 2 гранати «Ф-1», 1 корпус до протипіхотної міни, більше 100 різнокаліберних набоїв. Усе направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Звідки у подільників стільки боєприпасів та з якою метою вони їх зберігали, з'ясовує слідство. По даних фактах відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ