В Івано-Франківську голів ОСББ та будинкових комітетів навчали як правильно писати проекти

В Івано-Франківську голів ОСББ та будинкових комітетів навчали як правильно писати проекти

12.03.15 12:17 0 639
В Івано-Франківську відбувся навчальний семінар для представників ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів в рамках міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства

В четвертий рік поспіль Івано-Франківська міська рада організовує конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Метою конкурсу є підняти рівень самоврядування міста Івано-Франківська через різні форми самоорганізації населення та вдосконалення навиків написання грантових проектів інститутами громадянського суспільства, їх реалізація на умовах співфінансування.

10 березня 2015 року експертно-аналітичним відділом Івано-Франківської міської ради було організовано навчальний семінар для представників ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, який мав на меті роз`яснити учасникам конкурсу нюанси написання проектів та подачі їх на розгляд конкурсній комісії.

Учасники семінару мали можливість отримати відповіді на власні запитання і у секретаря Івано-Франківської міської ради Миколи Вітенка, який гарантував з боку міської влади підтримку та сприяння.

«Досвід трьох попередніх років засвідчив, що конкурс є дієвим та практичним. Розподіл коштів завжди відбувався відкрито та прозоро, про що ми виклали у підсумковому звіті. Цього року міська рада розуміючи економічні реалії збільшила бюджет конкурсу до 30 тис. грн. на кожного переможця. Закликаю мешканців міста бути активними та прийняти участь у конкурсі» - звернувся Микола Вітенко до учасників семінару.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 36 кримінальних ...

КОМЕНТАРІ