У Львівській області упродовж доби рятувальники отримали 4 повідомлення про виявлення небезпечних боєприпасів часів війни

У Львівській області упродовж доби рятувальники отримали 4 повідомлення про виявлення небезпечних боєприпасів часів війни

12.03.15 11:53 0 607
За минулу добу до рятувальників надійшло чотири повідомлення про виявлено підозрілих боєприпасів. Так, 10 березня о 10:05 рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Дунаї Перемишлянського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці, на відстані 35 м від житлового будинку, виявлено предмет, ззовні схожий на 75 мм артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни.

Того ж дня о 11:15 у м. Львові по вул. Кн. Святослава, 5 під час проведення земляних робіт, на відстані 10 м від житлових будинків, виявлено знахідку, ззовні схожу на 75 мм артилерійський снаряд часів війни. Піротехніки ДСНС вилучили небезпечний снаряд та знешкодили у встановленому порядку.

Такий же предмет, ззовні схожий на 75 мм артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни, знайдено у цей день в с. Зимна Вода Пустомитівського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці, на відстані 8 м від житлового будинку.

О 11:40 під час прогулянки в полі в с. Підгір'я Бродівського району виявлено предмет, ззовні схожий на мінометну міну часів війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на їх вилучення та знешкодження.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує населенню про заходи безпеки при виявленні боєприпасів або підозрілих предметів:

* заборонено рухати і переміщати виявлений предмет;

* засипати ґрунтом або накривати різними матеріалами;

* здійснювати на боєприпас температурний, звуковий та механічний вплив;

* користуватися електроапаратурою, радіоапаратурою поблизу місця знахідки.

Дотримання правил безпеки при виявленні боєприпасів може врятувати ваше життя !
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинець викрав ...

КОМЕНТАРІ