У Трускавці за підтримки свободівця Андріяна Гутника відбувся чемпіонат Львівської області з плавання

У Трускавці за підтримки свободівця Андріяна Гутника відбувся чемпіонат Львівської області з плавання

12.03.15 11:14 0 651
У місті Трускавець 6-7 березня 2015 року в дитячо-юнацькому спортивному клубі "Спортовець" за підтримки свободівця Андріяна Гутника пройшов чемпіонат Львівщини з плавання серед учнів обласних ДЮСШ. У змаганнях взяли участь 72 вихованці спортивних шкіл зі Львова, Дрогобича, Червонограда та Трускавця.

Відкривали змагання депутат ВО "Свобода", голова Федерації плавання Львівщини Андріян Гутник та директор Трускавецького ДЮСК "Спортовець" Любомир Мацькович.

"Ці змагання – наш внесок у те, щоб українці вже з юних років боролися і прагнули перемоги під прапорами своїх команд, а в майбутньому – і держави. Такі заходи згуртовують молодих спортсменів. Щиро сподіваюся, що ми створюємо гідні умови для якісних змагань українських спортсменів. Бажаю усім перемоги та легкої води!" – зазначив Андріян Гутник.

У командному заліку вихованці відділення плавання Трускавецького ДЮСК "Спортовець" набрали 700 очок і стали бронзовими призерами змагань. Перше місце виборола команда КДЮСШ ім. Кутенка (м. Львів), набравши 1323 очок. Друге місце в активі ДЮСШ №2 – 1287 очок (м. Червоноград).

Усіх переможців та призерів змагань нагородили грамотами і медалями Федерації плавання Львівщини.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: щоб ...

КОМЕНТАРІ