У Львівській області у Червонограді відбувся легкоатлетичний турнір серед школярів,присвячений шевченківським дням

У Львівській області у Червонограді відбувся легкоатлетичний турнір серед школярів,присвячений шевченківським дням

12.03.15 13:09 0 653
У червоноградській дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 впродовж 6–7 березня 2015 року відбувся традиційний легкоатлетичний юнацький турнір, присвячений шевченківським дням.

Турнір відбувся за підтримки Червоноградської міської організації ВО "Свобода". У змаганнях взяли участь 70 юних легкоатлетів з Нововолинська, Сокаля та Червонограда, які виборювали нагороди у восьми дисциплінах.

З ініціативи тренера та організатора змагань Оксани Хом'як, юні спортсмени та гості вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих у протистоянні з московським агресором.

Також директор червоноградської ДЮСШ № 1 Василь Устенко наголосив на важливості слів Шевченка в такий важкий час для української нації: "Саме коли наша держава веде війну з московськими окупантами за збереження української території, дух Тараса Шевченка та його невмирущі твори мають стати рушієм перемоги над путінськими посіпаками".

На змаганнях були присутні голова Червоноградської "Свободи" Тарас Стародуб та голова фракції ВО "Свобода" в Червоноградській міській раді, майстер спорту з біятлону Богдан Ліщинський.

"Нехай непереможний дух Тараса Шевченка веде вас до досягнення та перемог як на спортивній ниві, так і в особистому житті. Адже від формування вашої державницької позиції залежить майбутнє української нації завтра. Аби ваша непереборна жага до волі, єдності та постійних перемог стала запорукою міцності нашої держави, і щоб ніякий окупант ніколи і не подумав нас поневолити. Нехай на вашу честь звучить український славень і гордо та величаво піднімається український прапор на всіх континентах світу. Завжди будьте горді з того, що ви представляєте нескорену українську націю", – зазначив Тарас Стародуб.

Переможців та призерів змагань свободівці нагородили медалями та грамотами.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ