Львівські правоохоронці оголосили генеральному директору акціонерного товариства про підозру у привласненні грошових коштів

Львівські правоохоронці оголосили генеральному директору акціонерного товариства про підозру у привласненні грошових коштів

12.03.15 08:01 0 680
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури Галицького району, викрили генерального директора акціонерного товариства, котрий наніс підприємству збитків на суму 200 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що у 2008 році акціонерним товариством було реалізовано складське приміщення площею у чотириста квадратних метрів, розташоване у одному з прилеглих до Львова сіл. Проте, кошти за реалізацію приміщення у сумі майже 200 тисяч гривень на рахунок акціонерного товариства так і не надійшли.

Намагаючись приховати цей факт, генеральний директор відкритого акціонерного товариства вказував у бланках з переказу коштів на банківські рахунки товариства завідомо неправдиві відомості, чим наніс підприємству значні збитки.

Працівники міліції оголосили генеральному директору акціонерного товариства про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ