На Львівщині громадяни проводять експертну оцінку діяльності міськвідділу міліції

На Львівщині громадяни проводять експертну оцінку діяльності міськвідділу міліції

12.03.15 18:12 0 687
Учасники Громадської ради спільно з громадськими активістами розпочали експертну оцінку діяльності Дрогобицького міськвідділу міліції та дотримання конституційних прав та свобод громадян працівниками міліції.

У Дрогобичі громадські діячі створили спільну робочу групу для підготовки та забезпечення ефективного проведення експертизи. Учасники групи вже підготували ряд запитів щодо діяльності міськвідділу та стану дотримання конституційних прав та свобод громадян.

Активісти контролюватимуть роботу правоохоронців щодо розкриття злочинів та протиправних посягань, що стосуються життя та здоровя громадян, порушення їх прав та свобод.

Через системний діалог між правоохоронцями та громадськістю, повинні бути створені умови для реалізації громадянами свого конституційного права на участь в управлінні державними справами, зокрема й контролю діяльності ОВС.

Крім того, робоча група врахує пропозиції та зауваження громадськості щодо дотримання правоохоронцями вимог нормативно-правових актів, спрямованих на запобігання та протидію корупції.

Інформація про результати роботи групи та відповідні експертні пропозиції будуть направлені в Дрогобицький міськвідділ міліції для розгляду та використання в подальшій діяльності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ