Чернігів: "Хай небо буде мирним,а Україна чистою!"

Чернігів: "Хай небо буде мирним,а Україна чистою!"

12.03.15 12:20 0 658
Під таким гаслом Всеукраїнська організація «Let's do it, Ukraine», учасник загальносвітвого руху «Let's do it, world» за підтримки обласної державної адміністрації ініціює проведення акції «Зробимо Україну чистою!-2015». Щорічно в обраний день понад 11 мільйонів людей в 112 державах світу виходять на прибирання сміття у своїй країні.

Робоча нарада, присвячена обговоренню організаційних питань з проведення акції на Чернігівщині, відбулася 10 березня. У ній взяли участь представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, Чернігівської міськради та громадськості.

Акція «Зробимо Україну чистою!-2015» відбудеться 25 квітня по всій території України з 10-ї до 15-ї години. У рамках проекту заплановано прибирання найбрудніших місць у Чернігові та області, висадження дерев та квітів, благоустрій майданчиків. Також передбачається проведення велопробігів, еко-форумів та щорічного всеукраїнського флешмобу зі збирання найбільшої кількості сміття за 1 секунду.

За словами представника національнальних координаторів акції «Зробимо Україну чистою!-2015» Марії Шепетун, головною метою проекту є передусім виховання у громадян шанобливого ставлення до навколишнього середовища. До акції планується залучити 250 тисяч волонтерів та очистити від сміття близько двох тисяч визначених зон.

Організатори заходу розподілили між собою напрямки роботи та узгодили попередній план дій на підготовчий період. Зокрема, обговорено питання роздільного прибирання сміття та його вивіз, очищення підвалів будинків. Розглянули питання проведення широкої інформаційної компанії.

Отже, приєднатися до волонтерського руху з прибирання можна, звернувшись до координатора в області Наталії Пархоменко: тел.: 093-074-68-74, natalia1.parhomenko@gmail.com; та координатора в м.Чернігів Сергія Безбородька: тел.:063-521-18-88, ecochernigov@gmail.com.

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: визначено кращих ...

КОМЕНТАРІ