Рівненщина: за фактом перевищення працівниками ДАІ службових повноважень прокуратура області здійснює досудове розслідування

Рівненщина: за фактом перевищення працівниками ДАІ службових повноважень прокуратура області здійснює досудове розслідування

12.03.15 10:38 0 607
Прокуратура Рівненської області здійснює досудове розслідування за фактом перевищення працівниками ДАІ службових повноважень, що супроводжувалося насильством. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за ч. 2 ст. 365 КК України.

Як повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик, підставою для реагування стали оприлюднені низкою засобів масової інформації матеріали відеозйомки інциденту, що трапився в обласному центрі, під час якого працівники ДАІ, перевищуючи надані законом повноваження, застосували фізичну силу до громадянина, намагаючись силоміць витягнути його із салону автомобіля. Свідком цієї події стала малолітня дитина, у якої внаслідок побаченого сталася негативна емоційна реакція.

- За результатами проведення повного, всебічного та об'єктивного дослідження всіх обставин справи буде прийнято остаточне процесуальне рішення, - зазначив Андрій Боровик.

Просимо очевидців та осіб, яким відома будь-яка інформація про вказану подію, звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівненської області за наступною адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 73, каб. 404, тел. 22-21-75.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ