У Рівненській області після навчання працюватимуть у пожежних частинах

У Рівненській області після навчання працюватимуть у пожежних частинах

12.03.15 11:36 0 638
Завершила навчання група безробітних, які за направленням центрів зайнятості Рівненської області опановували професію машиністів насосних установок пожежно-рятувальних транспортних засобів.

Група слухачів освоювала професійні знання на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області. Це надійний партнер обласної служби зайнятості в царині підготовки та перепідготовки безробітних для подальшого працевлаштування у заклади цивільного захисту.

Впродовж трирічної співпраці тут були підготовлені та успішно працевлаштовані 11 машиністів насосних установок пожежно-рятувальних транспортних засобів та 35 пожежних-рятувальників.

11 безробітних, які щойно завершили навчання у групі машиністів насосних установок пожежно-рятувальних транспортних засобів, згодом працюватимуть у пожежних частинах Рівненського, Сарненського, Володимирецького, Млинівського, Дубенського, Березнівського районів та міста Рівне.

Навчання чергової групи пожежних-рятувальників розпочинається 10 березня. Вже через 4,5 місяця після його завершення на всіх слухачів чекає відповідальна робота.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ