13 березня та 3 квітня у Тернополі відбудуться дві загальноміські толоки

13 березня та 3 квітня у Тернополі відбудуться дві загальноміські толоки

12.03.15 17:10 0 620
У Тернополі в рамках двомісячника благоустрою, який розпочався 1 березня і триватиме до 1 травня, відбудуться дві загальноміські толоки.

«Цього року ми плануємо провести дві загальноміські толоки – 13 березня та 3 квітня, до яких закликаємо долучатися працівників усіх підприємств, організацій міста, а також небайдужих тернополян, - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал. – Зазначу, що цього року, у рамках двомісячника благоустрою, у місті також передбачено висадження зелених насаджень. Зокрема, ЖЕКи посадять 158, навчальні заклади – 250, а КП «Об’єднання парків» – 335 дерев».

Загалом, протягом двомісячника благоустрою, у місті приведуть у належний санітарний стан прибудинкові території, двори, будинки, відремонтують та пофарбують дитячі та спортивні майданчики, встановлять нові дитячі пісочниці, лавки для відпочинку та баки для сміття, пофарбують огорожі та приберуть території навчальних закладів, а також впорядкують міські кладовища, меморіальні комплекси, зелені зони.

За словами заступника начальника управління ЖКГ Олега Соколовського, 13 березня у Тернополі, під час толоки, планується виконання широкомасштабних заходів з благоустрою прилеглих і закріплених територій, узбіч та зелених зон.

«Цьогорічну толоку ми передбачаємо провести у форматі поєднання зусиль влади та громади. На виконання розроблених заходів структурні підрозділи міської ради та комунальні підприємства виконуватимуть впорядкувальні роботи на території міста, - каже Олег Соколовський. - Звертаємось до підприємств, організацій, суб’єктів господарювання та усіх тернополян з проханням приєднатись до толоки та навести порядок у власній домівці».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині обласним ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ