На Тернопіллі начальник обласного Управління ДСНС Віктор Маслей взяв участь у робочій зустрічі з представниками ОБСЄ

На Тернопіллі начальник обласного Управління ДСНС Віктор Маслей взяв участь у робочій зустрічі з представниками ОБСЄ

12.03.15 14:15 0 585
11 березня начальник Управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей спільно із директором департаменту соціального захисту Тернопільської облдержадміністрації Вадимом Боярським взяли участь у зустрічі, яка відбулась в рамках візиту на Тернопільщину представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Андреа Челіно та Джека Такера.

Ключовими питаннями обговорення було реформування сфери соціального захисту, а також підтримка та соціальний захист внутрішньо переміщених громадян України, які проживають на Тернопільщині.

Начальник Управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей доповів про злагоджену та тісну співпрацю між Управлінням державної служби надзвичайних ситуацій в області, міграційною службою, департаментом соціального захисту Тернопільської ОДА та волонтерами: «Щоденно уточнюється інформація про розміщення внутрішньо переміщених громадян з управлінням ДМС та департаментом соцзахисту. На відомчому сайті Управління, в органах соціального захисту, банківських установах, сільських та селищних радах, підрозділах Державної міграційної служби, на залізничному та автомобільному транспорті розміщено інформаційні повідомлення для громадян, які прибувають з АР Криму та АТО щодо державної соціальної допомоги та підтримки, із зазначенням номерів урядових «гарячих» телефонних ліній. Відповідну інформацію надано і через місцеві засоби масової інформації».

«Станом на 11 березня 2015 року на Тернопільщині зареєстровано 2436 осіб з тимчасово окупованої території та району проведення АТО, з них – 630 – неповнолітніх, - констатував Віктор Маслей, –145 осіб – з АР Крим та 2291 особи – з району проведення АТО. Всі прибулі тимчасово розміщені в приватному секторі, об’єктах соціального захисту та готелях області».

Також, у рамках зустрічі присутні обговорили питання обміну оперативною інформацією надалі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Житомирщина: у трьох ...

КОМЕНТАРІ