Тернопілля: обговорили питання впровадження Програми розвитку футболу на 2015-2020 роки по всій області

Тернопілля: обговорили питання впровадження Програми розвитку футболу на 2015-2020 роки по всій області

12.03.15 17:34 0 653
Питання впровадження Програми розвитку футболу в області на 2015-2020 роки у всіх районах Тернопільщини та розвитку молодіжного і юнацького футболу в області йшлося під час робочої зустрічі виконувача обов'язків заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Бабійчука з головою Тернопільської обласної федерації футболу Володимиром Мариновським. Зустріч відбулася 11 березня в ОДА.

Зокрема, за словами Володимира Мариновського, Програма вже впроваджена та в її рамках виділені кошти у Бережанському, Підволочиському, Заліщицькому, Кременецькому, Теребовлянському та Тернопільському районах.

«Завданням федерації спільно з облдержадміністрацією є впровадження Програми та виділення коштів у тих районах, де цього ще не зроблено, - наголосив Володимир Миколайович. - Адже це дасть можливість районним командам взяти участь у чемпіонаті області з футболу. Разом з тим, маємо розуміти, що в тих умовах, що зараз перебуває держава, потрібно шукати й альтернативні шляхи фінансування районних команд та залучення коштів від місцевих підприємців».

Також Іван Бабійчук наголосив на важливості розвитку дитячого і юнацького футболу та організації футбольних турнірів на рівні загальноосвітніх навчальних закладів, зокрема під час оздоровчого періоду влітку 2015 року.

«Незважаючи на ситуацію в державі, маємо дбати про розвиток спорту в області та підготовку молодих спортсменів, - наголосив Іван Бабійчук. – Футбол, який є одним з найпопулярніших видів спорту, повинен мати підтримку від керівництва області. Тому ми всіляко сприятимемо, щоби цей вид спорту був на належному рівні».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: У Львівській області через ...

КОМЕНТАРІ