У Тернополі стартував проект «Свій серед своїх»

У Тернополі стартував проект «Свій серед своїх»

12.03.15 12:56 0 711
З ініціативи Тернопільської міської організації Спілка Української Молоді в Україні та за сприянням Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді стартував проект «Свій серед своїх».

Його метою є залучення громадян, що прибули з тимчасово окупованих територій до повноцінного та активного життя в громаді. Реалізація проекту здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

За словами заступника директора Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Т.О.Четвертак такі проекти є дуже позитивними та корисними, вони допоможуть адаптуватися вимушено переселеним особам на новому місці, а також сприятимуть подоланню стереотипів у питанні взаємовідносин місцевого населення з громадянами, що прибули з тимчасово окупованих територій.

Під час першої презентаційної зустрічі, яка відбулась 10 березня о 17:00 в приміщенні прес-центру УД "Перемога", голова Тернопільського осередку СУМ Мар'яна Марець ознайомила запрошених з програмою проекту та запросила учасників проекту спільно з членами Спілки взяти участь в різноманітних майстер-класах, мандрівках визначними місцями краю, відвідати матчі ФК "Шахтар" та інші цікаві зустрічі з видатними громадськими діячами України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час Бах Маратону у ...
Наступна новина: За отримання неправомірної ...

КОМЕНТАРІ