Звернення до трудових колективів закладів,установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл,селищ,міст Тернопільської області

Звернення до трудових колективів закладів,установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл,селищ,міст Тернопільської області

13.03.15 13:54 0 610
Шановні краяни!

Від усього депутатського корпусу та від себе особисто хочу подякувати усім колективам комунальних установ, організацій та закладів і кожному зокрема за внесок, зроблений Вами в рамках акції «Тернопільщина – захисникам України», яка була започаткована Тернопільською обласною радою в серпні минулого року, за те, що долучилися до збору коштів для потреб учасників АТО, пожертвувавши власний одноденний заробіток.

Спільно ми – депутати, комунальні установи, заклади та організації обласної ради, а також виконавчий апарат – для наших, тернопільських воїнів, котрі воюють на Сході, зібрали 686 тисяч 287 гривень. За ці кошти було закуплено усе необхідне за заявками керівників військових та силових підрозділів – бронежилети і шоломи, генератори, вогнегасники, різноманітне обладнання, одяг та взуття, медикаменти, паливно-мастильні матеріали, також кошти пішли на допомогу пораненим тощо. За кожну гривну, зібрану нашою громадою, обласна рада відзвітувала через засоби масової інформації, у тому числі на власному Веб-ресурсі (http://www.obl-rada.te.ua/diyalnist/novyny/ternopilschyna-zakhysnykam-ukrayiny-povnyy-zvit-pro-vykorystannya-koshtiv-zibranykh-komunalnymy-pidpryyemstvamy-ternopilskoyi-oblasnoyi-rady-na-potreby-uchasnykiv-ato.html).

Окрім цього у День Збройних Сил України, напередодні Нового року та Різдвяних свят делегація Тернопільської обласної ради побувала на місці дислокації тернопільського батальйону «Збруч». Бійцям передано - берци, нагрівачі, термобілизна, продукти, ліки тощо на загальну суму майже 140 тисяч гривень. До допомоги тернопільським військовим долучилися депутати, виконавчий апарат обласної ради, комунальні підприємства та установи, підприємці, аграрії.

Цьогоріч з обласного бюджету для депутатської допомоги учасникам АТО виділено 2 млн. 742 тис. грн.

Велика шана та вдячність Вам, шановні краяни, за те, що разом ми підтримуємо наших земляків, котрі захищають нас із Вами!

Разом з тим, на жаль, війна не пішла із нашої землі, агресор нарощує сили, сепаратистські бандформування перетворюють українські міста і села у руїну, вбивають наших героїв та мирне населення. Все частіше в українські домівки приходять сумні звістки про втрати, поранення чи каліцтва. На передньому краї боротьби перебувають наші сини, брати, чоловіки, батьки. Щохвилини вони ризикують здоров'ям та власним життям.

Тож нині, у Великодній піст – пору найвищого очищення, смирення, благих думок та дій, закликаю усіх Вас взяти участь у другому етапі акції «Тернопільщина – захисникам України. Усвідомлюю, що нині від економічної кризи потерпає держава в цілому та кожна родина, кожна людина зокрема, часто економлячи на всьому, та рахуючи кожну копійку. Проте, впевнений, що ми - християни, щоразу з благоговінням чекаючи свого найголовнішого свята Пасхи, відкриваємо Богові свої душі та просимо наповнити їх духовною силою і надією. Бо ж Великдень символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією, великої любові над бездушністю. Саме тому закликаю усіх Вас долучитись до допомоги нашим захисникам – до організації Солдатського Великодня, щоб і у цей великий день наші захисники відчули, що ми їх любимо, підтримуємо, думаємо та молимось за них.

Звертаюсь до усіх колективів закладів, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, до виконавчого апарату зібрати кошти у сумі не менш одноденного заробітку. Наші хлопці на передовій потребують спеціалізованих автомобілів, засобів захисту, медикаментів, перев'язочних матеріалів. Поранені у боях у зоні АТО мають отримати гідну медичну допомогу, пройти фізичну, а разом із сім'ями і психологічну реабілітацію. На це все необхідні гроші.

Одноденний заробіток не відіграє життєво важливої ролі у наших бюджетах, а доклавши його до спільної справи, ми зможемо допомогти, а то й врятувати не одного вояка. Думаю, що кожен із нас долучиться до такого шляхетного кроку.

пророчими є слова В'ячеслава Чорновола: «Дай Боже нам любити Україну понад усе – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі».

То ж просимо у Господа мудрості для єднання сердець нас усіх, об'єднання помислів, бажань і праці для блага рідного краю та України, здоров'я та Божого заступництва для наших захисників, просимо духовного відродження та миру, який так потрібен всім нам, всій Україні.

З повагою

голова Тернопільської

обласної ради В.П. Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ