Житомирські міліціонери затримали дачних злодіїв

Житомирські міліціонери затримали дачних злодіїв

13.03.15 15:25 0 581
Двоє житомирян викриті у крадіжці електроінструменту, реманенту та побутової техніки із заміського будинку. Встановлено, що затримані двічі «побували» на дачі у заявника. Міліція перевіряє їх на причетність до інших подібних випадків.

До чергової частини Житомирського райвідділу міліції 73-річний житель обласного центру повідомив про крадіжку його майна. За вказаною заявником адресою виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що з господарства викрадено металеві речі та побутову техніку, а з гаража – електроінструменти. Загальна сума збитку сягнула 20 тисяч гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Оперативники карного розшуку встановили, що до крадіжки у дачному масиві причетні двоє жителів обласного центру, 45-ти та 48-ми років. За місцем проживання одного з чоловіків правоохоронці вилучили частину викрадених речей.

У ході слідства з'ясувалось, що затримані двічі навідувалися до дачного будинку. З їх слів, вони не змогли одразу вивезти усі металеві речі, тому повернулися за кілька днів. Викрадене мали намір здати як металобрухт.

За даними фактами триває досудове розслідування. Обом чоловікам офіційно повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок.

- Затримані особи перевіряються на причетність до вчинення інших подібних протиправних дій на території Житомирського району, - повідомив начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник.

За чинним законодавством, крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, карається однозначним позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Житомирський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ