У Чернігові створений Парк культури і відпочинку "Залізничний"

У Чернігові створений Парк культури і відпочинку "Залізничний"

13.03.15 11:47 0 623
12 березняпід час пленарного засідання 49-ї сесії Чернігівської міської ради депутати майже одноголосно затвердили рішення про створення Парку культури і відпочинку "Залізничний" на території зеленої зони між вулицями Привокзальною та Жабинського загальною орієнтовною площею 2,4 га за рахунок земель запасу комунальної власності міської ради. Як повідомлялося раніше, 11 грудня минулого року відбулись громадські слухання стосовно створення або фактичного відновлення Парку на вказаній території, який був заснований у 1944 році. Громадські слухання звернулись до Чернігівської міської ради та виконкому підтримати це рішення.

Депутати також заслухали звіт заступника міського голови-начальника фінансового управління міської ради Віктора Бистрова про виконання міського бюджету за 2014 рік та внесли зміни до і доповнення до міського бюджету на 2015 рік.

Внесені також зміни до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки. Депутати додатково виділили 500 тис. грн. на покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, що дислокуються на території м. Чернігова.

Розглянувши заяви громадян та пропозиції управління земельних ресурсів міської ради депутати одноголосно надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО по вулицях Ворошилова та Танкістів для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ