Волинська область: тривають відпрацювання населених пунктів,щоб запобігти пожежам у житловому секторі та загибелі на них людей

Волинська область: тривають відпрацювання населених пунктів,щоб запобігти пожежам у житловому секторі та загибелі на них людей

13.03.15 08:55 0 590
12 березня у Любешівському районі відбулися комплексні відпрацювання житлового сектору, щоб запобігти виникненню пожеж у побуті та загибелі на них людей.

Обстеження здійснювалися на території трьох населених пунктів Гірківської сільської ради. Рятувальники спільно з представниками сільської ради та працівниками соціальних служб оглянули помешкання селян та надали рекомендації щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Особливу увагу приділили одиноким громадянам похилого віку, а також багатодітним сім’ям.

У ході відпрацювання перевірено 65 помешкань та проінструктовано 85 громадян. Рятувальники оглядали пічне опалення житлових будинків, електромережі, а також стан горищ. Співробітники ДСНС нагадали громадянам про небезпеку спалювання сухої трави в населених пунктах, поблизу доріг, лісових масивів та торфовищ.

Подібні відпрацювання відбуватимуться й надалі.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Іван Крисак: «Захист рідної ...

КОМЕНТАРІ