В Івано-Франківській області школярі побували у гостях у рятувальників

В Івано-Франківській області школярі побували у гостях у рятувальників

13.03.15 11:57 0 650
Професія рятувальника є однією з найпотрібніших та наймужніших, і рятувальники використовують всі способи масово-роз’яснювальної та інформаційної роботи, щоб навчити мешканців Прикарпаття правилам безпечної поведінки та уберегти їх від можливої біди, а також, щоб ознайомити їх зі специфікою своєї служби.

У цьому переконалися п’ятикласники ЗОШ №24 міста Івано-Франківська, які завітали в гості до рятувальників, і ця зустріч залишила після себе багато вражень. Діти почули багато нового та цікавого про роботу рятувальників, на власні очі побачили пожежний автомобіль і зрозуміли, що мужні рятувальники – це звичайні люди, а не казкові герої, люди, які покликання допомагати у хвилину біди обрали своєю професією. Тож у багатьох дітей після цієї зустрічі появилася нова мрія – вирости і стати рятувальниками

Начальник відділу зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області Христина Перцович розповіла дітям про правила безпеки у випадку різних ситуацій, які можуть з ними трапитися, коли поруч не буде дорослих. Як поводитися під час виникнення пожежі, у випадку виявлення вибухонебезпечного предмета.

Також діти з великою цікавістю оглянули експозицію пожежно-рятувальної виставки, ніби зробили подорож у часі, побачили, якою була пожежна служба сотню років тому назад, і якою вона є зараз і, без сумніву, ця екскурсія надовго залишиться у їхній пам’яті.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: У 2015 році проект DESPRO ...

КОМЕНТАРІ