Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області привітали ветерана пожежної охорони з ювілеєм

Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області привітали ветерана пожежної охорони з ювілеєм

13.03.15 10:44 0 619
Колектив Управління ДСНС в об­ласті не забуває своїх ветеранів і пишається ними, адже вони є гордістю пожежно-рятувальної служби і своїм прикладом підтверджують, що пожежно-рятувальну службу вибирають за покликом серця. працівники Управління ДСНС в області привітали з ювілеєм – 80 літтям – ветерана пожежної охорони майора внутрішньої служби у відставці Ярослава Володимировича Гвоздєвського. Зважаючи на поважний вік, вони завітали до гостинного помешкання Ярослава Володимировича. Ветеран з нетерпінням чекав на гостей, його зворушив цей візит, який є свідченням поваги керівництва Управління ДСНС в області та доказом того, що його не забувають, зустріч від­булася у невимушеній до­маш­ній ат­­мосфері, під час ціка­во­го спі­лку­ва­­ння згадали минулі ча­си, віддані улюбленій роботі, що сприяли на­бу­­ттю великого прак­ти­ч­но­го дос­ві­­ду, який щедро переда­вався мо­ло­дому поколінню ряту­ва­льників.

А згадати ветерану є що, адже 33 роки свого життя присвятив улю­бленій службі в пожежній охороні. За сумлінне виконання службових обов’язків він нагороджений сімома медалями, двома нагрудними знаками, багатьма почесними грамотами та подяками. А у 1977 році Ярославу Володимировичу було присвоєно звання «Ветеран праці».

1987 року Ярослав Гвоздєвський вийшов на пенсію. Однак, не уявляв себе без улюбленої служби, а тому ще 12 ро­ків – до 1999-го – пропрацював диспетчером та ін­структором професійної пожежної частини №35 з охорони Івано-Франківського обла­сного музично-драматичного театру. Та й покійна дружина Марія Никифорівна 42 роки пропрацювала бухгалтером у пожежній частині і вважала їх найкращими роками свого життя.

Та­кож ветерану вручили сувеніри з символікою служби та вітальну адресу від начальника Управління ДСНС в області Володимира Чернецького.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі протягом ...
Наступна новина: Волинянин,який обкрадав ...

КОМЕНТАРІ