В Закарпатській області хустські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення будинок і автомобіль

В Закарпатській області хустські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення будинок і автомобіль

13.03.15 10:17 0 585
Ввечері 11 березня пожежа охопила житловий будинок у смт Кобилецька Поляна Рахівського району. Загорання помітили мешканці сусідніх будівель, які о 19:44 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби.

На боротьбу з вогнем виїхали бійці місцевої пожежної команди смт Кобилецька Поляна та державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків. О 20:15 їм вдалося локалізувати загорання й о 21:30 – повністю його ліквідувати. На місці події вогнеборці виявили тіло 48-річного власника будинку.

Збитки, заподіяні пожежею, встановлюються. Через те, що повідомлення про загорання до рятувальників надійшло із запізненням, фактично, на момент прибуття професіоналів, полум’я вже охопило майже всю споруду, то врятувати її від стихії не вдалося. Правда, бійці ДСНС врятували від пошкодження сусідній житловий будинок, розташований за кілька метрів від осередку пожежі.

Остаточну причину появи вогню з’ясовують правоохоронні органи. Зі слів сусідів, будинок був відключений від світла через борги. Тож, господар використовував для освітлення приміщення свічки й часто лягав спати, залишивши їх горіти. Можливо, це й призвело до непоправного.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легкоатлетка з ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ