В Житомирській області вогнеборці врятували палаючий дім,господар якого перебував за кордоном

В Житомирській області вогнеборці врятували палаючий дім,господар якого перебував за кордоном

13.03.15 17:29 0 723
11 березня о 21:40 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку, що знаходиться в с. Соловіївка. До служби порятунку «101» зателефонували селяни, які в той час поверталися з магазину додому. Вони побачили, що з вікна будинку видніється вогонь, що й змусило їх негайно викликати надзвичайників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, кімната оселі була повністю охоплена полум’ям. Провівши розвідку, всередині вони нікого не виявили. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС вже о 22:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:45 – повністю ліквідувати. Однак вогонь устиг пошкодити оздоблення кімнати та знищити 6 кв м підлоги. Внаслідок події загиблих та травмованих не має.

З’ясувалося, що власник помешкання поїхав на заробітки за кордон. Він попросив наглядати за будинком свою родичку. На момент загоряння її в оселі не було. Вогнеборці припускають, що пожежа сталася через необережне спалювання сухої трави.

Того ж дня брусилівські вогнеборці ліквідували ще одне загоряння, спричинене спалюванням сухої рослинності. Пожежа сталася у с. Коростовці. Там спалахнула господарча будівля. Як і в попередньому випадку, власники приміщення залишили його під нагляд родичам. Рятувальники оперативно впоралися з полум’ям та запобігли його перекиданню на сусідні будівлі. Зокрема, поруч з палаючим сараєм розташований дім, а через паркан сусідський гараж.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінничани відбувають до ...

КОМЕНТАРІ