Усвідомлюю свою відповідальність перед громадою Хмельниччини

Усвідомлюю свою відповідальність перед громадою Хмельниччини

13.03.15 13:24 0 618
«Усвідомлюю свою відповідальність перед вищим керівництвом держави, та насамперед відповідальність перед громадою Хмельниччини», - так розпочав свою зустріч з громадськими активістами місцевої Ради “Майдану” у середу ввечері голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний. «Зобов'язання і повноваження, покладені на мене, максимально намагатимусь використати на благо Хмельниччини», - сказав він.

Головуючий місцевої Ради “Майдану” Алім Міщук звернувся до очільника області з проханням взяти на особистий контроль окремі проблемні питання. Це, зокрема, фінансування вузлової лікарні залізничної станції Гречани (Хмельницький); перевірки тих керівників, які були в люстраційних списках; завантаження роботою підприємств оборонної галузі; будівництво сміттєпереробного заводу в Хмельницькому та стан доріг.

Крім того, в ході спілкування, віце-президент Союзу автоперевізників Хмельницької області, член Ради “Майдану” Петро Стецюк поскаржився новопризначеному голові адміністрації на дії начальника територіального управління Головавтотрансінспекції у Хмельницькій області.

Вислухавши всі побажання та клопотання активістів, керівник краю запевнив, що якнайшвидше вивчить озвучені проблеми.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ