На Хмельниччині рятувальники навчали школярів діям у разі виникнення надзвичайної ситуації

На Хмельниччині рятувальники навчали школярів діям у разі виникнення надзвичайної ситуації

13.03.15 10:37 0 620
12 березня до Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 завітали рятувальники, які підготували цікаву інформаційно-роз’яснювальну програму для школярів. В актовій залі навчального закладу працівники ДСНС учням 5-7 класів розповіли про пожежну безпеку в будинках, про поведінку з газовими приладами, як правильно поводити себе з вогнем, електро- та газовими приладами, під час подорожей до лісу, відпочинку поблизу водойм.

Крім того, школярі дізналися про небезпеку від терористичних проявів, ознайомилися з правилами поведінки під час виявлення підозрілих і вибухових пристрої, а також про способи оповіщення населення у випадку надзвичайної ситуації, про сигнал «Увага всім!» та способи його передачі. Переглянувши навчальні відеофільми, дітлахи зрозуміли, що потрібно робити після отримання цього сигналу, як захистити себе у власній квартирі чи будинку, а також мінімізувати шкоду для себе та близьких, якщо потрапили в екстремальну ситуацію. Значну увагу було приділено вмісту «тривожної валізи» на випадок евакуації.

Наостанок, діти та адміністрація навчального закладу подякували рятувальникам за надзвичайно важливий захід, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню нещасних випадків із дітьми, а набуті знання в дитинстві обов’язково знадобляться їм в майбутньому.

Хмельницький міськрайонний відділ

Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ОДА ...
Наступна новина: На Тернопіллі протягом ...

КОМЕНТАРІ