Хмельницька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі у допоміжних спорудах житлового сектору

Хмельницька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі у допоміжних спорудах житлового сектору

13.03.15 12:50 0 628
11 березня о 15:29 на пункт зв’язку 34-го державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про пожежу в сараї у с. Лисанівці Старосинявського району.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Старосинявського району, які пожежу площею 15 кв. м локалізували о 15:55, ліквідували о 16:00. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі.

Завдяки професійним діям, вогнеборці запобігли розповсюдженню вогню на розташовані поруч господарчі споруди.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Цього ж дня, о 17:56 рятувальникам Городоччини повідомили про пожежу в літній кухні на вул. Грушевського у с. Лісогірка.

До місця події відбув черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, який пожежу площею 6 кв. м локалізував о 18:10, ліквідував о 18:15. Вогнем частково знищено покриття, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Вже о 18:29 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в сараї у с. Лугове Ярмолинецького району.

За вказаною адресою оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ району та місцева пожежна команда с. Михайлівка. Завдяки злагодженим діям вогнеборців, пожежу було ліквідовано о 19:21. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття на площі 32 кв. м.

Причина пожежі встановлюється.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці з ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ