У Хмельницькому завідуюча дитсадком «погоріла» на хабарі

У Хмельницькому завідуюча дитсадком «погоріла» на хабарі

13.03.15 08:04 0 693
Підозрювана вимагала півтори тисячі гривень за влаштування 2-річного хлопчика до очолюваного нею дошкільного навчального закладу.

У ході реалізації оперативної інформації працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області задокументували факт вимагання та отримання хабара 46-річною завідуючою одного із дошкільних навчальних закладів міста Хмельницького.

Підозрювана вимагала та отримала 1,5 тисячі гривень від 23-річного місцевого жителя за влаштування його 2-річного пасинка до дитячого садочка.

Фігурантку затримали безпосередньо у момент отримання коштів. завідуючій дитячим садочком оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Слідство у кримінальному провадженні здійснюється Хмельницьким міськвідділом міліції під процесуальним керівництвом прокуратури міста.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбираем паркет
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ