На Хмельниччині юнака,який обікрав крамницю,затримали впродовж кількох годин

На Хмельниччині юнака,який обікрав крамницю,затримали впродовж кількох годин

13.03.15 08:32 0 651
До Ярмолинецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з продовольчого магазину в селі Стріхівці скоєно крадіжку. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, і, як результат, за кілька годин особу крадія встановили, а викрадені речі — вилучили.

Продавчиня, яка прийшла вранці на роботу, помітила, що двері в магазин були зламані. Ревізія показала, що з крамниці викрали близько десяти банок слабоалкогольних напоїв, два блоки сигарет та картки поповнення рахунку мобільного телефону. Загалом зловмисник викрав товару на суму близько 750 гривень.

Міліціонери вжили ряд оперативних заходів, опитали жителів села, і за кілька годин встановили особу крадія. Ним виявився 19-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Хлопець зізнався у скоєному і добровільно віддав викрадене.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: за ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ