Сергій Коба: "Ми зобов'язані дати кожному воїну все те,чого не дає держава"

Сергій Коба: "Ми зобов'язані дати кожному воїну все те,чого не дає держава"

13.03.15 10:28 0 599
Фракція ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді вимагає забезпечити мобілізованих жителів та добровольців засобами захисту та військовим спорядженням. Про це 11 березня 2015 року під час сесії Володимир-Волинської міської ради заявив голова фракції Сергій Коба.

При розгляді питання "Про затвердження міської програми матеріяльно-технічного забезпечення військової частини А1008, Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області, Володимир-Волинського ОРВК", з'ясувалося, що 60 тисяч гривень, які спрямовують на забезпечення програми, вистачить тільки на купівлю палива.

"Ця програма є дуже важливою для забезпечення особового складу нашої військової частини, де проходять службу жителі Володимира-Волинського. І на папері ця програма виглядає дуже правильно, в насправді на цю суму не можна купити практично нічого. Ми зобов'язані дати кожному нашому бійцю все те, чого не дає держава, тому що за рахунок військової частини перевиконується б'юджет міста, а це мільйони гривень. Ми маємо забезпечити бійців засобами захисту, предметами речового майна і військового спорядження", - зазначив Сергій Коба.

У підсумку міська рада ухвалила рішення про надання додатково ще 40 тисяч гривень на забезпечення виконання цієї програми, що загалом становить 100 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: На Тернопіллі в ОДА ...

КОМЕНТАРІ