На Тернопільщині міліціонери розшукали хвору жінку

На Тернопільщині міліціонери розшукали хвору жінку

13.03.15 15:03 0 589
Впродовж п'яти годин правоохоронці Теребовлянщини розшукували 33-річну хвору жінку. Про її зникнення міліціонерів повідомив батько.

Спочатку чоловік самотужки зайнявся пошуками доньки – у Теребовлі обійшов місця, де буває Ольга. Далі взяв машину та поїхав до Тернополя, адже жінка інколи любить кататися на потягах. Там обійшов залізничний вокзал, та марно. У відчаї звернувся за допомогою до правоохоронців.

На пошуки зниклої керівник райвідділу міліції Микола Сивуля задіяв весь особовий склад. Шукали всюди – на вокзалах, в місцях скупчення людей, лісі.

- Я разом зі своєю групою оглядав лісовий масив, – розповідає оперуповноважений сектору карного розшуку райвідділу міліції Віталій Михальчук. - Вдалині ми побачили жінку в світлій куртці. Підійшовши ближче, впізнали розшукувану.

Як стало відомо, жінка того дня пішла кататися на потязі. Доїхала до Хоросткова. Чекати наступну електричку вона не захотіла і вирішила повернутися додому пішки, а це майже 25 кілометрів. Спочатку йшла колією, потім полями. Відтак заблукала.

За словами батька, донька вже не вперше пропадає. Востаннє таке з нею трапилося років п'ять тому. Чоловік переконує, що відтепер стежитиме за Ольгою пильніше і не відпускатиме з дому без мобільного телефону. Чоловік вдячний правоохоронцям, що не залишили його наодинці та допомогли повернути доньку додому.

:

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Волині викрили крадіїв ...

КОМЕНТАРІ