На Тернопіллі поки молодик спав,з його будинку виносили побутову техніку

На Тернопіллі поки молодик спав,з його будинку виносили побутову техніку

13.03.15 14:35 0 586
Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області викрили підлітка у скоєнні крадіжки.

Неповнолітній мешканець міста Хоростків у пошуках легких грошей попрямував до міста Чорткова. Блукаючи околицями міста, оглядав будинки. Натрапивши на приватний будинок із відчиненим вікном, хлопець вирішив не гаяти часу та заліз в оселю.

Будь-які цінні речі чи коштовності знайти йому не вдалось, тому, аби не піти з порожніми руками, юнак вирішив привласнити собі два ноутбуки відомого бренду. Не поспішаючи почав складати все у дорожню сумку, аж раптом на порозі побачив парубка. Спросоння власник не зрозумів, що в його будинку робить незнайомець, тому поцікавився у молодика, що він тут забув, а у відповідь отримав удар в голову.

Непроханий гість швидко покинув будинок, не забувши прихопити наживу, а власник чимдуж кинувся телефонувати на лінію «102». Сигнал тривоги миттєво передали наряду групи затримання Управління ДСО, який патрулював неподалік. У ході відпрацювання повідомлення «гарячими слідами», завдяки професійним діям держохоронців, за лічені хвилини лиходій був затриманий і доставлений до міського відділу міліції, де йому доведеться відповідати за свої кримінальні вчинки.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Загальноміська толока у ...

КОМЕНТАРІ