Вінницькій міліціонери розшукали 22 дитини,які зникли в цьому році

Вінницькій міліціонери розшукали 22 дитини,які зникли в цьому році

13.03.15 16:32 0 572
Із 23 безвісти зниклих неповнолітніх правоохоронцям вдалося розшукати протягом доби і повернути батькам 22 дитини. Серед них одинадцять малолітніх. Ще одну зниклу, 15-річну вінничанку, знайшли мертвою в річці після двох діб пошуку.

За словами Ігоря Порохового, керівника відділу кримінальної міліції у справах дітей, малолітніх дітей зазвичай знаходили в сусідних дворах або у друзів. Малюки можуть заблукати у місті. У випадках зникнення дитини важливо вчасно повідомити міліцію, детально описати її одяг та прикмети .

Найменшому вінничанину, якого знайшли через декілька годин – 4 роки, найстаршому - 17.

Якщо малюки зазвичай губляться, загравших з однолітками, то головні причини, які спонукають підлітків полишати домівки – конфлікти з рідними у неблагополучних сім'ях, бажання бути самостійними, пошуки пригод.

16-річного хлопця з Калинівського району міліціонери знайшли на Житомирській трасі. Хлопець вирушив пішки до Києва через бажання спробувати самостійного життя.

Двох 15-річних школярок з Жмеринського району міліціонери розшукали у Вінниці на вокзалі. Дівчатка збиралися розпочати нове життя в столиці через контроль батьків.

На невідоме місцезнаходження лише однієї дитини – Валентини Кушнір, яка зникла ще в липні 2010 році в с. Гриненки Немирівського району. На момент зникнення дівчинці було 10 років.

Вінницькі правоохоронці не припиняють пошуки дівчинки та сподіваються на допомогу людей. Інформацію прохання залишати на цілодобові телефони міліції 59-33-22, 59-33-23 або «102»

СЗГ УМВС України

у Віницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Буковинець виманив друга на ...

КОМЕНТАРІ