Чернігівська область: за добу рятувальники 4 рази залучалися для надання допомоги в різних ситуаціях

Чернігівська область: за добу рятувальники 4 рази залучалися для надання допомоги в різних ситуаціях

13.03.15 08:28 0 635
11 березня у Чернігові до Служби порятунку "101" вранці зателефонували співробітники міліції й повідомили про те, що у будинку №56 по вул. 50 років ВЛКСМ в одній з квартир на 4-му поверсі знаходиться 87-річний господар, який з невідомих причин не відчиняє двері.

За викликом одразу прибули рятувальники. Вони по автодрабині потрапили до оселі й там на підлозі знайшли чоловіка. У нього відмовили ноги, тому той впав і не міг самостійно підвестися. Хворій людині було викликано швидку медичну допомогу.

Вдень також у Чернігові рятувальники допомогли бригаді швидкої медичної допомоги, яка прибула за викликом до хворої жінки, транспортувати пацієнтку з її квартири на 5-му поверсі до автомобіля медслужби. Справа втому, що хвора мала велику вагу тіла й тому медики не могли самостійно з цим впоратися.

У с. Павлівка Чернігівського району рятувальники допомогли літньому подружжю витягнути їх собаку, яка впала у глибокий погріб та не могла звідти вибратися.

Ввечері знову ж у Чернігові по пр-ту Перемоги, 151 рятувальники за допомогою гідроінструменту відкрили металеві двері одної з квартир на 8-му поверсі, де опинилися зачиненими 3-є маленьких дітей. Коли їх мати вийшла у справах на сходову площадку то двері оселі раптово захлопнулися.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ