В Чернівецькій області рятувальники проводять активну роботу з людьми щодо дій у надзвичайних ситуаціях

В Чернівецькій області рятувальники проводять активну роботу з людьми щодо дій у надзвичайних ситуаціях

13.03.15 14:14 0 719
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області з метою навчання громадян діям у випадку виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру проводять різноманітні заходи. В цьому напрямку значна увага приділяється роботі з педагогічними колективами та вихованцями різних навчальних закладів області.

Для цього, 11 березня працівники Управління відвідали Вище професійне училище радіоелектроніки, що заходиться по вул. Південно-Кільцевій в обласному центрі. Рятувальники звернули увагу присутніх на заході викладачів та студентів училища на важливості знань правил безпеки у разі виникнення надзвичайних ситуаціях техногенного характеру. Зокрема, розглядався порядок дій на випадок виявлення підозрілого предмету в місці з масовим перебуванням людей, як діяти в умовах терористичного акту. Окрім цього, рятувальники також розповіли викладачам та студентам училища про те, як слід поводитися у разі виявлення вибухонебезпечного предмету. Не забули працівники Управління і розповісти слухачам про дії на випадок виникнення пожежі, як організувати евакуацію з навчального закладу. Насамкінець зустрічі, рятувальники вручили викладачам пам’ятки з правилами безпеки та методичну допомогу.

«Такі інформаційні зустрічі мають на меті всебічне навчання студентів та викладачів діям у разі можливої небезпеки та запобігання травмування й загибелі людей під час різних надзвичайних подій та ситуацій» – сказав директор Вищого професійного училища радіоелектроніки Савелій Одайський.

Слід відзначити, що рятувальники постійно проводять профілактично-інформаційні заходи як з дорослими, так і дітьми, відвідують з лекціями різні установи, заклади та організації.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ