Чернівецька область: протягом рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: протягом рятувальники ліквідували 5 пожеж

13.03.15 12:58 0 610
Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 5 пожеж. Так, у селі Лукавці Вижницького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. Оскільки стіни та перекриття будинку були дерев’яними, вогонь за лічені хвилини охопив всю будівлю і поширився на площу 90 кв.м.. Рятувальники, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено покриття будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Також минулої доби сталося 2 пожежі через спалювання сухої трави. Так, у селі Дорошівці Заставнівського району горіла суха трава на площі 0,5 га. В місті Сокиряни площа загорання сухої трави склала 300 кв.м.. В обох випадках, пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце події, ліквідували пожежі, не допустивши подальшого розповсюдження вогню.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли минулої доби, вогнеборці врятували від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ