Буковинець виманив друга на зустріч,аби «обчистити» його домівку

Буковинець виманив друга на зустріч,аби «обчистити» його домівку

13.03.15 16:37 0 622
До Вижницького райвідділу міліції звернувся 24-річний мешканець села Іспас. Молодик повідомив, що з його будинку зникли 17 тисяч гривень.

Працівники міліції вжили усіх необхідних заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний товариш потерпілого, з яким він того вечора разом відпочивав у місцевому розважальному закладі.

Підозрюваний зізнався у скоєному та розповів, що підлаштував зустріч. Він зайшов до товариша додому. Поки той збирався, зловмисник відчинив вікно та пригледів місце схованки грошей. Вже під час розваги залишив компанію та швидко повернувся до будинку друга. Через прочинене вікно заліз всередину та із шафи викрав 17 тисяч гривень.

Молодику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відомо, що раніше хлопець не потрапляв у поле зору правоохоронців. Нині його перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території району. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькій міліціонери ...
Наступна новина: Валерій Коровій: «Зробимо ...

КОМЕНТАРІ