Державна служба охорони застерігає волинян від злодіїв!

Державна служба охорони застерігає волинян від злодіїв!

13.03.15 13:13 0 619
Крадіжки квартир є досить поширеним злочином. Тому правоохоронці застерігають: залишаючи своє помешкання, переконайтеся, що воно надійно захищене від зловмисників.

Із початку року підрозділами органів внутрішніх справ Волині зареєстровано більше 200 крадіжок із квартир та приватних будинків. Більшість із них скоєні у період із 9-ї ранку до 18-ї вечора. Саме у цей час господарі перебувають на роботі або займаються своїми повсякденними справами.

Злочинець намагається вирахувати, в яку саме квартиру йому проникнути найвигідніше. Для цього йому вистачить побачити, які у помешканні встановлені двері, вікна тощо. Оцінивши зовнішній вигляд житла, зловмисник починає „працювати”.

Крадіжка з квартири може бути здійснена різними способами: через вікно, шляхом злому серцевини замка, віджиму метало-пластикових вікон і дверей, підбору ключа тощо.

Щоби не стати жертвою крадіїв, необхідно встановити хороші та надійні двері, домофон та пожежно-охоронну сигналізацію з виводом на пульт централізованої охорони. Нагадаємо, цю послугу надає Державна служба охорони.

У жодному випадку не залишайте після провітрювання свого помешкання відчиненими вікна і кватирки. Якщо ви надовго залишаєте помешкання, попросіть знайомих або сусідів час від часу наглядати за вашою квартирою. Не зберігайте вдома гроші і коштовності.

У випадку виявлення вчиненої крадіжки не заходьте у квартиру, щоби не знищити залишені крадієм сліди, а терміново дзвоніть у міліцію.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ