Правоохоронці Львівщини склали 27 адмінпротоколів на громадян,котрі незаконно спалювали суху траву

Правоохоронці Львівщини склали 27 адмінпротоколів на громадян,котрі незаконно спалювали суху траву

13.03.15 10:22 0 628
Працівники міліції допомагають Державній лісовій охороні виявляти громадян, котрі не дотримуються правил пожежної безпеки у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях, а також не допускати спалювання трави.

З початку року правоохоронці Львівщини склали 27 адміністративних протоколів на громадян за статтею 77-1 (самовільне випалювання рослинності або її залишків) КУпАП та скерували їх на розгляд до Державної екологічної інспекції у Львівській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дільничні інспектори міліції спільно з активістами наголошують громадянам про необхідність дотримуватись правил пожежної безпеки та неприпустимість спалювання трави. Особливо поблизу лісових масивів, торфовищ, та будівельних споруд. Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, а й створює загрозу для життя та здоров'я людей.

Нагадаємо, що у 2014 році правоохоронці склали 36 адміністративних протоколів на правопорушників за статтею 77-1 КУпАП.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Сергій Коба: "Ми ...

КОМЕНТАРІ