На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника,котрий входив у довіру до дітей,проникав у помешкання та викрадав гроші

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника,котрий входив у довіру до дітей,проникав у помешкання та викрадав гроші

13.03.15 16:22 0 675
Зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєнні двох квартирних крадіжок. Загальна сума викраденого – близько 100 тисяч гривень.

До Самбірського міського відділу міліції, у лютому, надійшло два повідомлення від громадян про те, що їхні помешкання обікрали.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники Самбірського МВ міліції, 3 березня, встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цих крадіжок. Ним виявився 34-річний мешканець міста Львова.

«Зловмисник «працював» за наступною схемою: він слідкував за дитиною, котра сама поверталась додому і відкривала двері своїм ключем. Тоді чоловік з'ясовував чи є вдома дорослі, і у випадку, якщо вдома нікого не було, представлявся знайомим батьків та під приводом того, що йому, наприклад, потрібно залишити батькам дитини записку, заходив у квартиру та просив принести йому папір чи ручку. Доки дитина відволікалась на пошуки паперу та ручки, зловмисник обкрадав помешкання та втікав», - розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

Таким чином, 34-річний підозрюваний обікрав дві квартири, заволодівши при цьому грошима у сумі близько 100 тисяч гривень.

За фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ