Завдяки небайдужим громадянам чернівецька міліція затримала грабіжника

Завдяки небайдужим громадянам чернівецька міліція затримала грабіжника

14.03.15 15:16 0 666
33-річний чернівчанин на одному з ринків обласного центру планував «розжитися» готівкою. Примітивши перший-ліпший торговий прилавок, кинувся до нього, забрав близько 2 тисяч гривень та намагався втекти. Але зловмисника помітила продавчиня і здійняла ґвалт.

Одразу ж громадяни викликали міліціонерів. Правоохоронці оперативно приїхали на місце події та затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його в ізолятор тимчасового тримання при УМВС.

Зловмисник у скоєному зізнався. Нині йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі строком до 4 років. Суд обрав чернівчанину міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відомо, що дана особа раніше потрапляла в поле зору правоохоронців. Він має на своєму рахунку ще одне відкрите кримінальне провадження за скоєння крадіжки.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ