Представники Моніторингової Місії ОБСЄ у Чернівцях відвідали ВДСО

Представники Моніторингової Місії ОБСЄ у Чернівцях відвідали ВДСО

14.03.15 15:05 0 564
12 березня представники Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні Робен Сантьяго та Гаррі Копонен познайомилися із роботою Відділу Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області.

На зустрічі обговорили події, які вже більше року вирують на Сході України, їх вплив на криміногенну ситуацію на території обслуговування ВДСО, а саме на об'єктах, які знаходяться під охороною служби. Представників Місії насамперед цікавила структура Відділу, основні завдання та методи роботи, участь міліціонерів в охороні громадського порядку та порядок дій працівників при виїзді на повідомлення про спрацювання тривожної та охоронної сигналізації з охороняємих об'єктів.

- Буковина є досить спокійним краєм в криміногенному сенсі. Інколи трапляються випадки крадіжок та хуліганства, однак зазвичай вони не набувають масового характеру і носять характер дрібних, підпадаючи під дію адміністративного законодавства, - поінформував гостей начальник ВДСО при УМВС Сергій Чеботар. Останнім часом кількість спрацювань тривожної та охоронної сигналізації з охороняємих об'єктів є сталою, при цьому повідомлень про кримінальні правопорушення поменшало.

Також вжито ряд заходів по посиленню охорони громадського порядку, особливо в місцях масового скупчення людей та поблизу стратегічних об'єктів. Позитивно представники міжнародної організації оцінили співпрацю міліціонерів Відділу із територіальними підрозділами Управління. Усі учасники діалогу зійшлися на тому, що така взаємодія є досить успішною.

Насамкінець зустрічі Робен Сантьяго і Гаррі Копонен відмітили, що не в останнє відвідали Відділ ДСО й пообіцяли співпрацювати задля відновлення миру і порядку в Україні.

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині розпочато ...
Наступна новина: Тернопілля: підприємство ...

КОМЕНТАРІ