Двоє друзів у Чернівцях заробляли на життя грабунками

Двоє друзів у Чернівцях заробляли на життя грабунками

14.03.15 14:46 0 633
Юнаки нападали на перехожих та, погрожуючи розправою, відбирали у них мобільні телефони. Правоохоронцям відомо про два таких факти. Загальна сума збитків – 14 тисяч гривень.

Двоє чернівчан 15-ти та 18-ти років телефони планували продати. Але не встигли: міліціонери викрили зловмисників. Останні у скоєному зізналися. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Також під час санкціонованого обшуку у помешканні 18-тирічного фігуранта правоохоронці виявили близько 8 грам подрібненої рослини, схожої на коноплю. Знайдене міліціонери направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області. А за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість жертв пожежі в ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ