Луцьк: «Імперія юних талантів» зростає в ДЮСШ № 2

Луцьк: «Імперія юних талантів» зростає в ДЮСШ № 2

14.03.15 15:11 0 561
В місті Києві проходила V-та відкрита першість ДЮСШ Дерюгіних «Імперія юних талантів» з гімнастики художньої. В змаганнях брали участь 55 команд з різних куточків України, всього понад 500 учасниць.

Шість спортсменок відділення гімнастики художньої комунального закладу «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» мали можливість представляти наше місто на цих змаганнях юних грацій у столиці нашої держави.

Відмінно виконавши свої програми срібними призерами змагань у своїх вікових категоріях стали: Юлія Петровська (2008 р.н.) і Богдана Кротік (2003 р.н.). Вони були нагороджені подарунками та грошовими винагородами від організаторів змагань.

Інші учасниці нашої команди, а саме: Софія Сидорчук, Софія Романець, Ольга Ковальчук і Ольга Баран були нагороджені призами «за волю до перемоги».

Вітаємо юних грацій та тренерів-викладачів відділення гімнастики художньої комунального закладу «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Валентину Габідуліну та Оксану Заліщук з вдалим виступом та бажаємо подальших успіхів та перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ