Волинь: відбулася зустріч прокурора області з громадськими активістами

Волинь: відбулася зустріч прокурора області з громадськими активістами

14.03.15 15:39 0 617
13 березня, за ініціативи прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака відбулась його зустріч з представниками громадських організацій Волині. Бажаючих поспілкуватися з новопризначеним прокурором в залі засідань прокуратури області зібралося чимало.

Виступаючи перед присутніми, Дмитро Чепіжак зазначив, що ініціював таку зустріч, аби обговорити з громадою шляхи взаємодії та співпраці з наявних проблемних питань регіону, у тому числі з приводу покращення роботи правоохоронних органів.

На зустрічі йшлося, зокрема, про кадрову політику та реформи в органах прокуратури, заходи, вжиті прокурорами задля притягнення до відповідальності осіб, причетних до злочинів проти учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності, незаконні дії органів місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів, корупційні правопорушення.

Спілкуючись із громадськими активістами, Дмитро Чепіжак відповів на запитання, вислухав їхні пропозиції та побажання щодо шляхів вирішення наявних в області проблем та зазначив, що такі зустрічі будуть проводитись і в подальшому.

Прокурор області подякував усім присутнім за активну громадську позицію й запевнив, що найближчим часом факти озвучених порушень будуть перевірені та, за наявності підстав, задля їх усунення вживатимуться заходи прокурорського реагування.

Додатково: громадським та правозахисним організаціям, представники яких бажають брати участь у наступних зустрічах з прокурором області, необхідно надати перелік контактних осіб, зателефонувавши протягом наступного тижня у робочий час у прокуратуру Волині за номером (0332) 77-60-40.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ