“В арт-галереї “Луцьк” відбулася зустріч жінок,тимчасово переселених до Луцька зі Сходу України

“В арт-галереї “Луцьк” відбулася зустріч жінок,тимчасово переселених до Луцька зі Сходу України

14.03.15 17:15 0 639
Учасники заходу ділилися досвідом облаштування на новому місці, обговорювали питання працевлаштування і самореалізації.

Власну історію успіху розповіла художниця з Луганська Марина Ткачова, сім'я якої переїхала до Луцька влітку 2014 року. Тут вона вже започаткувала дитячу театральну студію “Бяка-Закаляка”, відчула натхнення. Наразі в арт-галереї “Луцьк” експонується виставка її графічних робіт з символічною назвою “Дерево до неба”.

Участь у заході взяла начальник управління культури Тетяна Гнатів, яка побажала присутнім не втрачати віри, впевнено дивитися в майбутнє і запросила долучатися до культурно-мистецького життя нашого міста, відвідувати заклади культури, оскільки мистецтво, творчість, як ніщо інше, допомагають адаптуватися, долати будь-які перешкоди.

Учасники зустрічі висловили вдячність лучанам за підтримку, турботу та допомогу, яку відчувають повсякчас. У захопленні переселенці і від міста, його затишності та комфортності для проживання.

На завершення заходу учасники прийняли рішення про об'єднання в громадський культурний осередок задля активнішого спілкування та співпраці, а також творчої самореалізації.

Організатори заходу — ВОГО “Фундація розвитку громад”, Луцький міський центр зайнятості, управління культури міської ради.

Управління культури міської ради (723426, 720447, 722756)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вимушені переселенці з ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ