ДТП на Волині: водій трактора загинув,пішохід - у реанімації

ДТП на Волині: водій трактора загинув,пішохід - у реанімації

14.03.15 16:21 0 585
Із початком весняно-польових робіт почастішали трагічні випадки внаслідок неналежної експлуатації сільськогосподарської техніки.

Близько 21-ї години в чергову частину камінь-каширського рійвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення центральної районної лікарні доставлено тіло 51-річного жителя села Яловацьк.

Виїздом слідчо-опертивної групи встановлено, що цього ж дня близько 19:00 чоловік, керуючи власним трактором, при з'єднанні з причепом, на якому знаходилася лісодеревина, находу намагався заскочити на причеп і впав. У результаті потрапив під колесо причепа, від чого отримав смертельні травми.

Ще одна автопригода трапилася о 18:30 на вулиці Конякіна у Луцьку. 25-річний лучанин, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц-300» , скоїв наїзд на 75-річну місцеву жительку. Пенсіонерка переходила дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, госпіталізована в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ