Ужгородські міліціонери затримали грабіжника

Ужгородські міліціонери затримали грабіжника

14.03.15 15:35 0 648
22-річний ужгородець нещодавно повернувся з місць позбавлення волі і вже встиг скоїти три нові пограбунки та крадіжку з будинку. Затримали ж його, коли він намагався ще раз обікрасти будинок, в якому «похазяйнував» раніше.

В Ужгородський міськвідділ міліції звернулася із заявою 35-річна жителька міста. Жінка повідомила, що від її сина у навчальному закладі невідомий хлопець відібрав мобільний телефон.

З аналогічною заявою до міськвідділу звернулася 32-річна ужгородка. Біля під′їзду будинку за місцем проживання до її 9-річної доньки підійшов невідомий чоловік, вирвав з рук дівчинки мобільний телефон та втік.

На початку березня аналогічним чином позбулася свого мобільного телефону 12-річна ужгородка. Неподалік будинку до дівчинки підійшов незнайомець, запитав, котра година, а коли та витягнула свій телефон, аби глянути, то вирвав його з рук і втік.

З опису потерпілих дітей міліціонери зрозуміли, що всі ці пограбунки скоїв один і той же зловмисник.

Наприкінці лютого з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 32-річна мешканка міста. Заявниця повідомила про те, що невідома особа шляхом розбиття скла на вхідних дверях проникла у її будинок й викрала газову колонку, прес для виготовлення вина та посуд.

Невдовзі працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що всі перелічені вище злочини скоїв 22-річний мешканець с.Руські Комарівці Ужгородського району. Місяць тому цей хлопчина повернувся з місць позбавлення волі, де провів більше трьох років за вчинення майнових злочинів.

Попався ж злодій, коли вдруге заліз до будинку згаданої ужгородки. Там його вже чекали…

У скоєному зловмисник зізнався. Крадені телефони та речі він продав на ринку, а виручені гроші потратив. Нападника впізнали діти, яких він пограбував, та покупці, яким збув крадене.

Речові докази вилучено. Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. Триває досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині Нацгвардія ...
Наступна новина: У «Тюрмі на Лонцького» – ...

КОМЕНТАРІ