На Хмельниччині рятувальники перевірили захисні споруди на придатність до прийому населення

На Хмельниччині рятувальники перевірили захисні споруди на придатність до прийому населення

14.03.15 15:04 0 596
Ситуація у країні непроста, і ми маємо бути готові до всього. Кожна людина повинна знати, де можна сховатися у разі виникнення надзвичайних ситуацій, непередбачуваних обставин. Тому, 13 березня співробітники ДСНС України разом із місцевими органами влади та представниками засобів масової інформації перевірили готовність захисних споруд міста на предмет готовності до розміщення постраждалого населення та автономної роботи.

Начальник відділу організації протипожежного захисту ДСНС України Роман Харченко, який очолював рейдову перевірку, зазначив, що під час заходу особлива увага приділялась приміщенням для розміщення людей та зберігання продовольства, приладам та установкам фільтровентиляції, автономного енергозабезпечення, санітарним вузлам, захищеності входів і виходів, системам водопостачання та водовідведення, засобам зв'язку.

Першим, куди завітали рятувальники під час перевірки, було сховище комунального підприємства «Спецбудмеханізація», де приміщення потребують ремонту та заміни морально застарілого інженерного обладнання. Та, незважаючи на вкрай важкий фінансовий стан, керівник підприємства вишукує кошти для закупівлі обладнання та проведення ремонтних робіт. Наступним пунктом подорожі стала захисна споруда ПАТ «Хмельницькгаз», яка постійно підтримується в цілковитій готовності до прийому та укриття своїх працівників.

ДСНС України закликає керівників підприємств відповідально поставитись до приведення захисних споруд цивільного захисту в належний стан, адже від їх готовності залежить безпека громадян у непередбачуваних ситуаціях.

У цілому стан захисних споруд Хмельницької області оцінюється як задовільний.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хто б не порушував ...
Наступна новина: На Вінниччині розпочато ...

КОМЕНТАРІ