На Хмельниччині рятувальники навчають правил пожежної безпеки соціально незахищені верстви населення

На Хмельниччині рятувальники навчають правил пожежної безпеки соціально незахищені верстви населення

14.03.15 15:57 0 646
12 березня городоцькі рятувальники активізували масово-роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження виникнення пожеж та загибелі людей на територій Пільноолексинецької сільської ради Городоцького району.

Рятувальники з представниками сільської ради та працівниками соціальних служб оглянули помешкання людей та надали рекомендації щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Особливу увагу приділили одиноким громадянам похилого віку, а також багатодітним сім’ям. А для того, щоб люди пам’ятали правила пожежної безпеки та корисні поради з основних правил безпеки життєдіяльності, працівники ДСНС роздали їм тематичні листівки та пам’ятки.

У ході зібрання виконавчого комітету с. Пільний Олексенець були обговоренні питання стану пожежної безпеки території, приміщень та будівель сільської ради, а також приведення в належний протипожежний стан будівель поодиноких пристарілих, неблагонадійних та багатодітних сімей. Сільському голові роз’яснено вимоги щодо улаштування пірсу для можливості забору води пожежним автомобілем, та акцентовано увагу на небезпеці спалювання сухої трави в населених пунктах.

Практика проведення профілактично-роз’яснювальної роботи показує, що подібні заходи вчать населення більш відповідально ставитися до власного життя, берегти життя рідних та оточуючих.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: керівники ...
Наступна новина: Правоохоронці затримали ...

КОМЕНТАРІ