На Хмельниччині 14-річний школяр обікрав магазин

На Хмельниччині 14-річний школяр обікрав магазин

14.03.15 14:52 0 594
Вийти на слід неповнолітнього зловмисника правоохоронцям допомогла застібка від куртки, яку крадій загубив на місці злочину.

До Городоцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що вночі з магазину, розташованому в одному із сіл району, було викрадено гроші та товарно-матеріальні цінності.

Вийти на слід зловмисника правоохоронцям допомогла застібка від куртки, яку той загубив на місці злочину. Як виявилось, вона належала місцевому 14-річному парубкові.

Під час спілкування з працівниками міліції школяр розповів, що, повертаючись додому з вечірки, захотів покурити, але цигарок у нього не було. Коли йшов попри місцевий магазин на думку не спало нічого кращого, як залізти всередину і вкрасти те, чого хотілося.

Зловмисник розбив віконне скло вхідних дверей і проник всередину. З магазину він викрав гроші, 13 пачок цигарок, запальничку, музичні колонки, 2 флешки, навушники і… тіні для очей. Загальна сума збитку склала 1600 гривень. Більшість викраденого працівники міліції вилучили у хлопця вдома.

За ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: Едуард Леонов взяв участь у ...

КОМЕНТАРІ